sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Johtaminen tarvitsee esikuvia

Aamulehden etusivun uutinen eilen 4.12.2010: Arja Laitinen aloittaa Nokian kaupungin ensimmäisenä naispuolisena valtuuston puheenjohtajana. Arja on 1970 syntynyt ensimmäisen kauden valtuutettu, sairaanhoitaja ja Nokian terveyskeskuksen vuodeosaston apulaisosastonhoitaja. Hän valmistui johtamisen erikoistumisopinnoista 10.12.2009 ja piti valmistumisjuhlassa ryhmän puheenvuoron, joka on luettavissa tästä blogista. Hän myös kirjoitti tähän blogiin otsikolla "Kontaktipintoja" 25.10.2010.
Johtamisen erikoistumisopintojen "konehuoneella" olemme erityisen iloisia ja ylpeitä Arjan etenemisestä urallaan.Hän on arvokas käyntikortti myös TAMKin  johtajakoulutukselle, naisjohtajille ja sosiaali- ja terveysalan työntekijöille - kyllä mekin lasikaton pystymme puhkaisemaan.

Kuten Arjan puheesta, kirjoituksesta ja Aamulehden artikkelistakin huomaa, Arja on myös oiva esimerkki siitä, miten hyvä asenne ja kyky sosiaalisiin suhteisiin on eduksi. Otsikossakin sanotaan, että Arja Laitinen on iloinen työmyyrä. Hän myös osaa taidon hakea vahvistusta omalle osaamiselleen. Jo nyt hän on valinnut entisestä puheenjohtajasta mentorinsa.
Yksin ei pärjää, johtaja tarvitsee sparraajan ja paljon tukea myös muilta. Siksi koko johtajakoulutus-porukka, opettajat ja yli 500 opinnot käynyttä seuraamme Arjan kauden alkua, tuemme häntä vaikka Facebookissa ja olemme ylpeitä siitä, että meillä on esikuva johtamiselle. Paljon onnea vaan, paljon onnea Arja.....
Seija Telaranta

1 kommentti:

  1. Kiitos Seija ja kaikki siellä "konehuoneella"!

    Julkisuus tässä vaiheessa on hieman hämmentävää mutta lopulta hyvä, sillä nyt saan loppuvuoden vielä vetää henkeä ennen varsinaisen työn alkua.

    Olen miettinyt itseäni ja sitä mitä haluan ulos päin näyttää - julkisen minäni, henkilökohtaisen elämäni pidän itselläni ja läheisilläni.

    Edustamaan lähden mielelläni ja haluan rakentaa siitä jotain nokialaista - siksi olen sopinut nokialaisen keramiikkataiteilijan (Terttu Pelvolan)kanssa, että hän suunnittelee minulle omat korut. Kaappiin on kertynyt yksinkertaiset mutta tyylikkäät mustat housupuvut, irtohousut, valkoisia kauluspaitoja sekä edustavia neulejakkuja.

    Hillitysti mutta tyylikkäästi lähden kasvattamaan sitä Reino Ojalan mainitsemaa arvostusta mikä tulee tehdyn työn mukana.

    Kiitos kaikille minua onnitelleille, mukana jännittäville ja mukavaa joulun aikaa kaikille.

    Arja Laitinen

    VastaaPoista

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.