sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Ilta oli taas Zlatanin

Viime perjantaina Zlatan Ibrahimovic, Malmön Rosengårdin slummin kasvatti, seisautti veret ruotsalaisilta jalkapallofaneilta ja kansalta ratkaisemalla huipputärkeän ottelun Itävaltaa vastaan. Vaikea ottelu oli jo lähestymässä loppuaan, kunnes Zlatan teki sen taas, iski voittomaalin kun vain 4 minuuttia peliä oli jäljellä.


Aftonbladet, josta kuvakin on otettu kirjoitti, että Ruotsissa, missä koko yhteiskunta vannoo yhteisön yhteiseen voimaan, tapahtui ihme. Yksilö tuli ja ratkaisi koko pelin, nosti koko joukkueen korkeammalle tasolle. Tässä on kaikille johtajillekin miettimistä. Peluutanko tähtiä, miten huomioin muut, jos tähdet loistavat? Lue lisää Zlatanista osoitteessa  puhutaanjohtamisesta 
Tässä blogissa aikaisemmin on myös juttuja Zlatanista ja hänen persoonastaan jalkapalloilijana, maajoukkueen kapteenina, slummien kasvattina ja onnellisena miehenä itseään 11 vuotta vanhemman Helena Segerin kanssa sekä kahden pojan isänä.
Sunnuntaiterveisin Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.